Почти Тигговод или Вопросник для новичков
| Автор |
Сообщение |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
Зарегистрирован: Пн сен 20, 2010 15:03 Сообщения: 454 Откуда: місто Львів
Автомобиль: Tiggo 2.4 механика
Клубная карта №: 0
|
 Re: Почти Тигговод или Вопросник для новичков
Вот ситуація проясняється.... тому спитаю ще раз. При заряджанні акумулятора до тіго ви доливали дистильовану воду чи ні ?
| Вт фев 22, 2011 17:01 |
|
 |
|
|
|
 |
|
eXformer
Ветеран
Зарегистрирован: Вс сен 19, 2010 15:40 Сообщения: 902 Откуда: Украина
Автомобиль: VW Passat B7 Variant
|
Если честно, то я не доливал, т.к. сам АКБ не заряжал. Один раз отдавал знакомому электрику на зарядку, но она была необслуживаемая. Он её прогонял несколько раз (полный заряд, полный разряд) и она ещё одно время послужила. Но ты глянь сначала, обслуживаемая ли у тебя АКБ (откручиваются пробки банок или корпус глухой)?
|
| Вт фев 22, 2011 17:04 |
|
 |
|
sander
Профессионал
Автомобиль: Amulet+ГБО
Клубная карта №: 1055
|
Я ничего не доливал!! Ни в один акб хоть ремонтируемый хоть нет!
_________________   Выхода нет только из гроба!
|
| Вт фев 22, 2011 17:05 |
|
 |
|
Valiok
Модератор
Зарегистрирован: Вс фев 15, 2009 21:14 Сообщения: 1146 Откуда: г.Терновка Днепропетровская обл.
Автомобиль: Chery Tiggo 2,0 2008
Клубная карта №: 177
|
В Тигго стоит сухозарядный необслуживаемый аккомулятор
_________________Моб.- 050 911 69 69  
|
| Вт фев 22, 2011 17:07 |
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
Чим можна дожати щоб кришка на запаску закрилась повністю ? В мене кришка пластмасова на запаску з лівого боку не закривається на одну защолку тобто або кришка крива. Пробував по різному закривати - знімав повністю і перезакривав якщо закласти ліву сторону першим то права сторона не закривається. Коли їдеш по нерівній дорозі або по бруківці дуже чути як там тарабанить... чи це запасне колесо тарабанить так і не зрозуміло.
Підскажіть що робити в таких випадках.
| Вс фев 27, 2011 18:21 |
|
 |
|
|
|
 |
|
eXformer
Ветеран
|
Снять колпак и не париться, если не можешь его нормально закрыть.
|
| Вс фев 27, 2011 18:28 |
|
 |
|
freelite
Опытный
Автомобиль: Tiggo 2.4 AT
|
У меня тоже такое есть (подозреваю, что у всех), вобщем там помучаться надо, и так и сяк, и тогда закроется… раза с 10-го…
|
| Вс фев 27, 2011 18:31 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
Цікаво як його добре закласти коли таке враження що на то місце куди він натягується все криво...пробував його розтягувати навіть з братом з двох сторін під силою натягували ковпак і нічого непомогло, всерівно з лівої сторони на одну кліпсу незакривається... але ковпак тримається сильно. Як його прижати я навіть незнаю... сильніше зажимаєш то ліва сторона доторкається (впирається) в пластмасовий задній бампер.
| Вс фев 27, 2011 18:33 |
|
 |
|
freelite
Опытный
|
 Налет на внешней стороне лобового стекла
Почему зимой появляется налет на внешней стороне лобового стекла? Дворники приходится постоянно дергать, не удобно ехать… Подозреваю, что я чего-то не знаю, например включаю неправильный обдув, потому как иногда он появляется, а иногда нет.
Последний раз редактировалось freelite Вс фев 27, 2011 18:38, всего редактировалось 1 раз.
|
| Вс фев 27, 2011 18:34 |
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
Зимою краще їздити з обдувом лобового стікла... ручку потрібно до упору повернути в право. Я спочатку роблю так... прогріваю машину але закриваю затягування холодного повітря із двору і включаю на максимум пічку, потім через декілька хвилин їзди відкриваю затягування повітря з двору. Також обовязково зимою закриваю радіатор картонкою щоб швидше нагрівався.
| Вс фев 27, 2011 18:38 |
|
 |
|
|
|
 |
|
freelite
Опытный
|
Andriy_Tiggo писал(а): закриваю затягування холодного повітря із двору Это как? Если кнопкой возле кнопки кондиционера, то разве она не только для кондиционера функционирует?
|
| Вс фев 27, 2011 18:40 |
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
Саме так... кнопка біля кондиціонера закриває доступ холодного повітря з двору. Ця кнопка функціонує постійно... літом я нею користуюсь наприклад якщо їдеш в пробці а попереду їде машина що з вихлопною сильно димарить, ось щоб все це добро не затягувати в салон я закриваю потік з двору спокійно собі їду.
| Вс фев 27, 2011 18:42 |
|
 |
|
eXformer
Ветеран
|
Не только. Это кнопка вкл./выкл. режима рециркуляции воздуха в любом режиме (с кондеем и без оного). А лучший вариант обдува для езды зимой по мнению большинства водителей - стекло/ноги (предпоследняя позиция регулятора справа).
|
| Вс фев 27, 2011 18:45 |
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
Cпробую нині щоб закрити повністю колпак на запаску... взяти кусок бруска деревяного і притиснути сильніше, пробував руками але нето. Про результати відпишусь.... заклепка ціла але не попадає в паз вот і все.
| Пн фев 28, 2011 10:08 |
|
 |
|
Vlad_S
Ветеран
Зарегистрирован: Ср авг 13, 2008 21:32 Сообщения: 767 Откуда: Луганская обл. Рубежное
Автомобиль: Tiggo 2.0
|
Andriy_TiggoТи з бруском не грайся, бо це конструкційний ляп, імхо, з недостатнім опиранням в дверцята лівої сторони чорної незьємної частини ковпака. Лікується шляхом підкладання в цій зоні додаткових м'яких гумових прокладок, на зразок штатних. Та й під деякі штатні, можливо, потрібно буде підкласти, якщо зім'ялись. Я використовував ущільнювач квартирних дверей з пористої гуми, порізаний на необхідну довжину, і клеїв двостороннім скотчем. Для зручності запаску та обидві половини ковпака краще буде зняти. При набутті достатньої пружності чорної частини зліва для закриття ковпака ніякий брусок не знадобиться, якщо будеш грамотно вправляти пластикові виступи навколо замка п.с. На ходу та при закритті задніх дверей між П-образним вузлом кріплення запаски та центральним металевим п'ятаком чорної половини є вібрація, про що свідчить злущена в деяких місцях фарба. Там теж буде не зайвим підкласти прокладки, вирізані, наприклад, з старої автомобільної камери. Барабанний бій зникне 
|
| Пн фев 28, 2011 13:04 |
|
 |
|
|
|
 |
|
max197405
Опытный
Зарегистрирован: Вт мар 25, 2008 15:06 Сообщения: 173 Откуда: Киев. Печерск.
Автомобиль: ASX 1.8 CVT
|
Andriy_Tiggo писал(а): Також обовязково зимою закриваю радіатор картонкою щоб швидше нагрівався. Глупо! И даже смешно!!! Это вас дедушка научил или папа? Для этого, давно изобрели такой гаджет, как "термостат"!!! Слышали наверное? Снимите картонку и не позорьтесь...
_________________ Ароматизаторы из Японии! XTORG.COM.UA
|
| Пн фев 28, 2011 13:29 |
|
 |
|
Vlad_S
Ветеран
Зарегистрирован: Ср авг 13, 2008 21:32 Сообщения: 767 Откуда: Луганская обл. Рубежное
Автомобиль: Tiggo 2.0
|
max197405Несогласные мы! Ниразу не смешно, а тем более, глупо. И дедушки, и папы ставили картонки, имея термостат. А шо двигло, а соответственно, и салон прогревается быстрее, это факт. При нонешней цене бензина лишняя его трата таки никчему 
|
| Пн фев 28, 2011 14:22 |
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
max197405 Може ви і неставите картонки для вас це глупість, але вчіть фізику нагрівання рідин. Коли стоїть картонка машина швидше прогрівається (коли рухається) відповідно мотор швидше набирає оптимальну температуру і також швидше нагрівається повітря в салоні автомобіля.
| Пн фев 28, 2011 15:16 |
|
 |
|
Арк-Е900
Модератор
Зарегистрирован: Ср май 21, 2008 22:29 Сообщения: 959 Откуда: Кировоград, Клубная карта № 0304
Автомобиль: CHERY TIGGO 2.4AT
Клубная карта №: 304
|
Добрый вечер! Сразу по двум вопросам. 1. Сейчас морозы, поэтому будьте предельно аккуратны с придавливанием бруском - пластмасса на морозе задубевшая может лопнуть. Когда потеплеет подклейте уплотнители (я клеил остатки шумовки) примерно на против прорезей (место вычисляется подгонкой и промерами) на внутренней части колпака (та что ближе к кузову. И шум пропал и "тазик" одевается лучше. А на зиму я купил еще чехол (тут на форуме продавали) на запаску меньше мороки со снятием "тазика". 2. По поводу "картонки". Я тоже вставляю картонку. Только я ее немного привел в нормальный вид. Закрасил черной краской, хотел еще дорисовать сетку но просто лень. Ставлю картонку еще с первой зимы как у меня машина. Картонка очень помогает, машина стоит на улице, и обдувается всеми ветрами, прошлой зимой снега так надувало в соты радиатора, что просто ледяной ком был, так же быстрее прогревается и долбше остывает, и не слабо после приезда ее поставить или после прогрева ее убрать. И еще, картонка все же лучше чем целофановый пакет поверх решетки радиатора как некоторые на "крутых" тачках по трассе едут.
_________________Японское - это хорошо загримированное китайское
Последний раз редактировалось Арк-Е900 Вт мар 01, 2011 14:07, всего редактировалось 1 раз.
|
| Пн фев 28, 2011 22:29 |
|
 |
|
Andriy_Tiggo
Бывалый
|
Сьогодні взяв кусок бруска і прижав пластмасу... на запасці і закрилась кришка... спробую поїздити чи не відпустить защолка. Зараз холодно пластмаса задубіла важко такі маніпуляції робити.
А приїхав на роботу і знову відпустила заклепка.... побачу який звук буде по бруківці коли поїду додому, ранком було тихо небуло арабанного шуму.
| Вт мар 01, 2011 13:06 |
|
|