| Автор |
Сообщение |
|
shinkarenko_va
Новичок
Зарегистрирован: Чт авг 06, 2009 21:32 Сообщения: 37 Откуда: Україна
Автомобиль: Jaggi
Клубная карта №: 0
|
 лакофарбове покриття
під час передпродажної підготовки на ВолиньАвто в місті Луцьк під час здирання QQ613 залишили п`ять царапин на кришці багажника не враховуючи пункт сервісної книжки про те, що недоліки якості обслуговування усуваються не за рахунок власника авто, а за рахунок того хто їх допустив ігнорують підписаним з обох сторін актом прийому-передачі де йдеться, в тому числі, про відсутність зауважень про ЛФП ніякі експерти в Києві не беруться встановити можливу дату пошкоджень (до факту передачі чи після) в кого є досвід чи інформація прошу допомогти у безоплатному усуненні недоліку передпродажної підготовки
завчасно вдячний
|
| Сб авг 08, 2009 23:02 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Voron
Консультант CA Avtomotiv
Автомобиль: CHERY
|
 Re: лакофарбове покриття
Якщо Ви як покупець підписали акт прийому передачі де зазначено, що пошкоджень не мае , то це значить що ніяких пошкоджень не було на момент передачі авто, а значить до підприемства ніяких притензій бути не може. Я так думаю, що ви підписали цей акт а потім дивилися автомобіль, хоча потрібно було зробити все навпаки і проблеми ніякої не булоб.
.
_________________ Юридические консультации, представление интересов в суде тел:+380991024880
|
| Пн авг 10, 2009 8:34 |
|
 |
|
Maximumdp
Модератор
Зарегистрирован: Сб фев 02, 2008 16:46 Сообщения: 2058 Откуда: Львів
Автомобиль: не роскошь
Клубная карта №: 40
|
согласен с Voronom уже поздно что то делать
_________________из всех моих авто тигго мне до сих пор нра... считайте рекламой пысы black jack "нра...." - это не значит мечта  прювет
|
| Пн авг 10, 2009 8:49 |
|
 |
|
ManOwaR
Зачётный модератор
Зарегистрирован: Вс сен 02, 2007 23:36 Сообщения: 3609 Откуда: Чери-Град (Вишнёвое)
Автомобиль: Emgrand
Клубная карта №: 192
|
У меня в Картеке была похожая история. Деньгу уже заплатил, а акт ещё не подписал. И вот, во время осмотра, увидел что воздушный патрубок не надет на обдувку. Попросил устранить. Они с час ковырялись, ничего не сделали, более того, при мне, оставили очень глубокую царапину на торпедо. Я им говорю - устраняйте, а они говорят - нифига, торпеду менять не будем, и вообще забирай так. Я говорю что в таком виде не буду забирать, а они - нам, типа, пофигу, будет тут стоять. Пришлось, скрипя зубами, забрать...
|
| Пн авг 10, 2009 9:53 |
|
 |
|
shinkarenko_va
Новичок
|
а якщо в сервісній книжці де також повинен бути мій підпис (зараз його там нема) про відсутність пошкоджень дописати про їх наявність та зобов`язання продавця їх усунити під час першого мого звернення до нього з цього приводу... або написати скаргу представникам виробника, співробітникам захисту прав споживачів... зараз в країні заборонені позапланові перевірки, а на носі вибори... без поповнення казни ніяк!!! от і хлопці ЗПС і попрацюють із недоліками роботи не тільки ВолиньАвто, а і з не менш вдячними до свої клієнтів і представниками імпортера...
|
| Пн авг 10, 2009 20:26 |
|
 |
|
|
|
 |
|
shinkarenko_va
Новичок
|
25 серпня 2009 року на ВолиньАвто усунули пошкодження ЛФП. А ще виникло питання по не здертій захисній плівці на панелі показчиків (спідометр, тахометр і т.п.) яка після придбання вздулась і вся не злазить, а залишається шматками що є не естетично. Пробували на СТО здерти- не виходило, сказали гарантійний випадок.
|
| Сб сен 12, 2009 18:11 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 6 ] |
|