Хто де проходить ТО? На оф сайті Chery є три варіанта: Львовская область ОАО "Галичина-АВТО" ООО "Радар-Сервис" ООО "Галич-АВТО-Альянс Хто де робив ТО і які враження?
А чи можу я дізнатись чому "Галичина Авто" пагане СТО. Які недоліки е в роботі.
_________________ Юридические консультации, представление интересов в суде тел:+380991024880
Пн июн 22, 2009 17:21
extra_white
Re: ТО (технічне обслуговування у львові)
цілком згоден з dimad, сервіс на Галичині просто відстійний........ доводиться довго чекати .......і до машини доступу нема, при мені розібрали пів машини.........і нічого не знайшли.....шо ж там стукало.......потім зібрали назад.........і сказали, що поки що ще так поїздить до наступного ТО))))) потім я поїхав на "Радар-сервіс" і мені все зробили за годинку-другу........хоча з сервісом в них всіх .....ще не дуже.......
Вс июн 28, 2009 10:41
Teror
Voron писал(а):
А чи можу я дізнатись чому "Галичина Авто" пагане СТО. Які недоліки е в роботі.
можеш Сервіс просто АТСТОЙЙЙЙ. Почну з того шо поїхав до них в ПОНЕДІЛО потрібна була заміна салін-блоків, підняли машину сказали так заміна дійсно потрібна приїжайте ми вас запишемо на ЧЕТВЕР, і поміняєм САЛІН-БЛОКИ ЄЄЄ в наявності, ну вот приїжаю я в ЧЕТВЕР машину підняли зняли пів морди, дуже кваліфікований майстер повибивав старі САЛІН-БЛОКИ, пішов на склад за новими, приходить і каже ой мля я помилився в нас таких НЕМА! Роби шо хочеш, каже нічого поставите в нас машинку як дістанете їх приїзжайте все зробим!!!!!!! (МАШИНА в той ДЕНЬ ВИСІЛА НА ПІДЙОМНИКУ, ТІЛЬКИ ПРО ЦЕ Я НЕПРОСИВ)Ну ладно думаю буває ) ну помилився дістав на наступний день в КИЄВІ ЗАМОВЛЯВ переплатив більше ніж розраховував, добре, це вже ПЯТНИЦЯ з самого раненьку привожу, його нема, сказали запізниться, добре чекаю ДО ОБІДУ, прийшов і каже перше треба QQ доробити бо хазяїн на неї вже місяць чекаєєєєєєєєєєє! Пізззззддд....... на вечора з трудом доробив. Здерли КУПУ ГРОШЕЙЙ! Шей хотів за (МАШИНА в той ДЕНЬ ВИСІЛА НА ПІДЙОМНИКУ, ТІЛЬКИ ПРО ЦЕ Я НЕПРОСИВ) шоб компенсувати за той день гроші.)) ВСЕ ніби поміняли з горем-пополам, їду до дому я такий шо стараюсь все провірити перед тим як сісти в АВТО ну в той день був вже такий схарений нічого нехотів, скоро сів в машину і поїхав, дав трошкі газу і на трасі відкрився КАПОТ ВІН ЙОГОООО НАВІТЬ НЕЗАКРУВ ПРОСТО ПРИКРИВ!!!!!!!! Капот потрібує заміни злегка помнуло дах, ну з дахом непроблеми алеееееееееее. Після того шо сталось розказувати небуду (з майстром) ТАКШО СЕРВІС БОМБА ВСІМ РЕКОМЕНДУЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ
У таких сервісів як Галичина-авто треба давно забрати ліцензію! Куди дивляться директори компанії - куди завгодно, тільки опікуються зовнішніми справами.
Вс июл 12, 2009 7:13
voinn
Всім привіт Давно таку тему треба було підняти - можливо щось і зміниться, машину брав на "Радар-Сервіс"(про інші нічого не можу сказати ). В загальному - сервісу ніякого. Працівники не компетентні в машинах. Прості "роботяги" в сторону гарантійних машин навіть не дивляться( не мають с того нічого), а тільки чекають, щоб заїхав якийсь таксист(щоб заробити пару гривень - хоча з одної сторони їх можна зрозуміти). Особисто я, після побаченого, від гарантії відмовився після TO0 на 2500км. Зараз машині 1рік 3 місяці(36700км) - машиною задоволений. На "Радар-Сервіс" буваю частенько, так як купити фільтри, колодки можна, хоча без чеку, плюс ціна на певний процент вища (людський фактор - поки альтернативи немає) . Брат моєї дружини також брав машину у них, ось з ним вже історія гірша. Вони самі не зі Львова, так їм продали Кімо, наперед знаючи, що в неї не працює склопідйомник(думали "пролізе"). Після їх приїзду і обурення сказали, що нічого страшного, помінєямо по гарантії . На притензії, що знали наперед про поломку, не оправдовувались, а сказали - "життя таке". Про заміну машини і мови не було. Сказали документи вже оформлені і т.д.. В цей час якраз був "перевіряючий" з Києва(стояв в сторонці - видно по-українськи ні "бум-бум"), так він чітко сказав - "Машину вам никто не поменяет ". Через два тижні склопідйомник поміняли(зняли з другої). Тепер подумайте, які враження мають бути від салону, який продає поломану машину, а потім підтверджує, що знав про поломку, не говорячи про потрачені два морально-нервових дні, 300км дороги та хамського ставлення. Останній раз бувши на "Радар-Сервіс"(купував торм.колодки) зустрівся з Кімоводом, який приїхав подивитися, що стукає спереді. (машина на гарантії, 5000км пробіг). Машину підняли, "майстер" руками ходову спереді "подёргал и изрёк - суппорта, ничего не сделаешь". Вже хотів опускати машину, навіть не глянувши на задню частину машини, а з заднього "аммо" масло чуть не капає. Добре, що я встиг власнику показати. Після цього зі словами "Вот будете здесь работать - будете ходить и подсказывать" - мене попросили вийти. Ось такий сервіс
P.S. Будемо надіятися, що такі теми(у львові - у Львові, все ж таки місто )та відгуки швидше поміняють якість сервісу в кращу сторону .
Вс июл 12, 2009 11:20
komar
привіт усім! розкажу про свій випадок у радар-сервіс.в мокру погоду свистів ремінь генератора,приїхав на вище вказаний "сервіс"щоб пожалітись та "врятувати" свій амулєт.з порогу мене вбив зарозумілий лушпінь в окулярах мовляв так і так накрився генератор і скоро йому прийде гаплик.другий субєкт "чудо майсер"з руками які чомусь росли з дупи почав клястися що причина в натяжному ролику. в напів зомлівшому стані я загнав авто в бокс де з нього варварськи почали витягувати нутрощі,натяжний добували за допомогою зубила молотка та імбусового ключа. як тільки заїкнувся за гарантію тут таке почалося ролика на складі немає є від елари він ще ліпший але коштує біля 150 грн хочете платіть або чикайте коли появиться на амулєт.ну звичайно щоб вирвати своє авто з лап автосадистів я заплатив вказану суму.поставили,завели,свистить! тут всі "специ"рішили що це генератор.звернувся до менеджера по гарантійному обс.той заявив що на заміну генератора потрібен дозвіл самого МАО. більше "розводняків"я терпіти не зміг тому дременув з горя сервісу.для себе зробив висновок ліпше заїхати на незалежне сто за грн там зроблять на совість тим більше що амулєт це гольф і форд в кузові толєдо.
Да, немає, нажаль, у Львові нормальних сервісних центрів Після поїздок і до Галичини авто і до Радар сервісу я тепер обслуговуюсь у часників. А сервіси з їнім обслуговуванням і гарантією пішли в ж...у
Пн июл 13, 2009 11:01
Keks
Новичок
А мне после замены дверей (дтп), старший мастер по кузовщине, на требование нормально отрегулировать зазоры ответил - "ну так, це ж не мерседес". Потом прислали смс "скидка 50% на обслуговування вашого авто", пусть чинят мерсы! Я туда и за 100% скидкой не поеду! СТО
Це стандартна відповідь в сервісах. "Ну шо ж ви хотіли, це така машина". Муд...ки
Чт июл 23, 2009 9:40
voinn
Десь у другiй декадi серпня побував на "Радар-Сервіс" i був шокований - новий колектив, чистота i порядок, нiодного таксиста на ДЕУ... . Новi машини миються, на пiдйомниках тiльки Chery - любо глянути. Правда залишився там, такий собi, "малолетний Cаша" - про нього пiзнiше напишу - є дещо . Наглий "тiпок", видно має "великий прихват", що так себе веде. Но як говорять росiйською - "Большой шкаф - громко падает". За неперевiреною iнформацiєю у них вкрали машину, пiдробивши банкiвськi документи.... .
P.S. Не знаю, що вплинуло на змiни - але позитивний результат є
машину брав на Галич-авто (амулет) перше ТО проходив тамже, кваліфікований спец пів години шукав масляний фільтр,почухуючи лисину матюкав китайців, йому на допомогу прийшов напарник,з горем пополам разом вони зняли фільтр,виявилось,що на складі немає амулетовских фільтрів,мене послали на авторинок,хоча перед ТО я дзвонив на станцію пропонував купити всі запчастини сам,мене запевнили,Що це не можливо і машину знімуть з гарантії так як вони гарантують якість запчастин тільки з їхнього складу, поїхав я на авторинок, знаймий порадив фордовский фільтр він трохи менший від оригінального, я взяв приношу, майстер почав запевняти шо мене розвели відмовлявся ставити(ну хібашо під мою відповідальність)ледве звідти виїхав,потратив цілий день,ще й переплатив за масло. купив собі буферок, так його взагалі ніхто не хотів підключати,мол багато роботи,може через тиждень,прийшлось підключати директора автосалону,після того як він поговорив з начальником сервіса мій буфер підключали зразу четверо електриків,після того як в них нічого не получилось, я просто попросив началиника поставити штамп про підключення акустики,а буфер прийшлось самому підключати. якось полетів датчик швидкості,я вирішив звернутись на Радар, був приємно здивований,приїхав на час запису, мене зразу прийняли скоренько все оформили,поки оформляли,електрик провів комп діагностику,швиденько замінив датчик,ну думаю нарешті попав на цивілізований сервіс. із зрозумілих причин друге ТО звісно проходив на Радарі,крім офіційної плати дав 50р майстру попросив щоб добре все перевірив,він запевнив,що все буде ОК, в результаті він перелив мені масло двигуна, рідину гідро підсилювача взагалі налив під горловину,все прийшлось зливати самому,на питання чому витікає масло з під кришки( масляної) мене запевнили,шо то їхня хвороба,підставив саморобну резинову прокладку нічого не тече, а про ціни це взагалі жах:хомутик бензинового фільтра,який має іти в комплекті-17грн(базарна ціна-2.50),масло на 90грн дорожче ніж в автомагазині. на Галичині правда не був,та і не буду напевно,третє ТО буду робити сам,що і раджу всім власникам нових машин,нічого там складного нема,сам зробиш набагато якісніше і дешевше
Був я недавно на Радарі. Хотів по гарантії поміняти магнітолу. А ще й виявилось я не пройшов ТО 2. Кажуть проходь ТО, а ми міняємо магнітолу. ТО біля 900 грн. Я їх послав на,,,,, За магнітолу уродувати машину не дам. А магнітолу на радіо ринок завезу- за 20 грн. зроблять.
Пт мар 05, 2010 11:07
voinn
Вчора міняли(переробляли) шарові, підшипник ступиці, стоєчки стабілізатора на сервісі "Оксамит" на вул. Тролейбусній.
Моєму Kimo стукнуло 2 роки - вирішив подарки "зробити".
Все супер, мені сподобалось, можу порекомендувати. Зробили все швидко та якісно, ніяких претензій, обійшлося(робота) в 320грн. Менше, ніж за 2 год. - "замутили" дві шарові, поміняли підшипник ступиці і дві стойки стабілізатора.
Обслуговувався на Радарі і Галичині Авто. Незадоволений якістю що тут що там. Вирішив обслуговуватися на негарантійному СТО.
Радар: - На 30 тисячах замінювали гальмівну рідину. Шприцом з бачка взяли стару і налили нової. Без прокачки!!! Рідина якогось мутного кольору, ріденька і не смердить. Через 5тис рідина замерзла шо привело до поломки ГТЦ. Про це нижче. - Не мали масляного фільтра і свічок, хотіли мене переконати шоб я їздив так, типу вони мені печатки поставлять а машині ітак нічого не буде. - При заміні лампочки в протитуманці не прикрутили одну гайку бачка омивачки. (Лампочки як і фільтра салону теж не мали). - Після заміни масла в коробці 4-та передача вмикається туго перший раз, навіть в теплому боксі.
А ось обіцяна історія про ГТЦ: На -20 градусів морозі при гальмуванні педаль провалилася в підлогу. Працює лише один контур. Поїхав на Галичина Авто, "Майстри" чотири години діагностували що ГТЦ не качає рідину в один контур, взяли 100грн. Сказали шо такого циліндра нема, відповідального за гарантію теж нема. Приїжджай завтра. На наступний день відповідальний за гарантію сказав шо можуть привезти новий ГТЦ за місяць з Китаю. Машину я маю лишити в них. Інакше гарантійного обслуговування не буде, машини взамін не дають.
Але мене ж треба їздити кожен день і багато!!!! А ше транспортний колапс у Львові. Я сказав що на таке не погоджуюся. Вони відмовилися міняти ГТЦ по гарантії. Думаю фіг з ним, їздити треба, купив в неті циліндр, приїхав з Києва на наступний день. Дзвоню на Галичину - Авто, питаюся чи поставлять. А вони кажуть щоб я показував їм сертифікат на ту запчастину, інакше не поставлять і все. Одним словом зрозумів я що з офіційними СТО каші не звариш. На Сихові в СТО коло Клозельників поставили новий циліндр і прокачали гальма за годину і взяли 100 грн!!! І залили нормальну гальмівну. В результаті їздив тиждень з одним контуром, якби не звертався на офіційне СТО - зробив би все за три дні. В честь Тигрику - проблем з гальмуванням не було, навіть враховуючи сніг, лід і бруківку.
Друга Історія: Запотіває фара. Всі вентиляційні отвори чисті. Значить є десь нещільність в самій фарі. В заміні по гарантії відмовили, бо на фарі є царапини від гілок. Причому відмовили в Києві. Ну я перепрошую, вони не наскрізні і зрештою це ж джип все таки, їздити по лісі і все таке.
Зараз 35 тис. За 4 То заплатив в сумі 4тис грн. За ті гроші можна було обслуговуватися на негарнтійному СТО і купувати запчастини які по гарантії не замінив. Причому обслуговуватися більш якісно. Вирішив на гарантійне більше не їхати, ризик серйозних поломок агрегатів малий. А решту дешевше своїм коштом ремонтувати. І головне швидше, не приходиться чекати по місяцю на запчастини.
ПС: ГТЦ розібрав, зворотній клапан був заклинив. Легенько його порухав і маю тепер запасний ГТЦ.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0