як перевірити чи є подушки безпеки 
Версия для печати Пред. тема | След. тема 
Автор Сообщение
Новичок

Автомобиль: QQ
Клубная карта №: 0

Ответить с цитатой
Сообщение Re: як перевірити чи є подушки безпеки
Валькирия, дякую за відовідь. Дякую за те, що дали посилання на сайт де є перелік комплектації. Це дійсно те на що я очікував. Чесно.
Ну але, знову ж таки АЛЕ....Нажаль.
Ну тільки не кажіть що я злий.

На рахунок "О ЧУДО", на рахунок "если б форум Вам был интересен" і інших камнів у мій город...

1) "если б форум Вам был интересен" - на темі куди ви мене направили пишуть:
Цитата:
Чушь какая-то по этой ссылке
Оба автомата:
без СПОЙЛЕРА, без ПАРКТРОНИКА, без ОБОГРЕВА ЗАДНЕГО СТЕКЛА

і я з ними згоден повністю.
чому? читайте у пункті 2

2) "О ЧУДО" - ви знайшли щось в інтренеті. а чи не на ту ж сторінку я давав посилання у Вс янв 04, 2015 20:37
Цитата:
Але те що зараз знайщов в неті, то получається Basic, Comfort i Luxury (http://chery-qq.infocar.ua/mod_1.1-at-b ... id159.html).

але ж неуважний саме я, достаюсь до людей теж саме я.

ну все ж. розглянемо це посилання:
з усіх коробок автоматів (що і у мене) є такі комплектації - http://www.infocar.ua/compare_2971-2972-6643-6644.html:
1) 1.1 AMT Comfort
2) 1.1 AMT Comfort (ну чомусь сайт якому усі довіряють (але не я) пише, що це інша комплектація аніж у п.1. Ну ОК. повіримо)
3) 1.1 AMT Luxury
4) 1.1 AT Basic

тепер:
- у мене є молдінги (їх мабуть ніхто власноруч не доставляє, хіба ФАНАТ), тобто вони мали б бути заводські, а значить 2) 1.1 AMT Comfort і 4) 1.1 AT Basic не мої комплектації
- у мене немає люка, а значить 3) 1.1 AMT Luxury не моя комплектація
- залишається 1.1 AMT Comfort в що я б повірив, але я не можу знайти у себе в авто "Корректор фар" і "Регулируемая рулевая колонка". Підкажіть де їх шукати. Мене ці речі теж цікавлять. Я їх шукав на звичних для таких речей місцях. А також у мене є "Подогрев заднего стекла" який мені не полагається по цій комплектації.

ну звісно якщо ми в першу чергу не звернемо увагу на те, що за посиланням на форумі дискусія відбувалась в далекому 2010-му, а авто у мене самі знаєте якого року. і на те що на infocar про роки у комплектаціях не згадується, то так і будемо підливати масло у вогонь звинувачуючи когось, що комусь важко почитати ІНТЕРНЕТ.

тому пропоную завершувати помалу цю дискусію і визнати що дізнатись, якої комплектації ваша QQ куплена з чиїхось рук на сьогоднішній час практично не можливо.
можливо ще щось можна діснатись по VIN коду, але у мене надія вже практично вмерла

Вт янв 06, 2015 15:55
Бывалый

Автомобиль: QQ3 AMT Comfort 2008

Ответить с цитатой
"Корректор фар" і "Регулируемая рулевая колонка" == в кукушке никогда не было.... это фантастика причем ненаучная....

Вт янв 06, 2015 19:46
Стажёр

Автомобиль: qq

Ответить с цитатой
инфокар - информационный сайт, и как на первоисточник на него не стоит ссылаться.
я свое авто покупал в мае 13, покупалась машина 12 года. было два типа коробки - мех и робот, и в каждом типе две комплектации. итого если так считать их было 4. к сожалению не сохранилось прайса, где отличия были видны, но насколько помню был мех база и мех комфорт. они отличались дисками, подушками и все. разница в цене была около 5 тыс. робот база был аналогичен мех комфорту и в нем были и диски и подушки, а робот комфорт отличался парктроником сзади, люком и абс. вроде так. еще поищу прайс, может где и сохранился)

Вт янв 06, 2015 20:03
Стажёр

Ответить с цитатой
я ошибся. в базе робота небыло подушек и дисков.
вот ссылка на офф сайт по состоянию на 30 апреля 2013. ку-ку были в основном 12 года в продаже
https://web.archive.org/web/20130423111 ... ation.html

Вт янв 06, 2015 20:14
Новичок

Ответить с цитатой
nemestor писал(а):
я ошибся. в базе робота небыло подушек и дисков.
вот ссылка на офф сайт по состоянию на 30 апреля 2013. ку-ку были в основном 12 года в продаже
https://web.archive.org/web/20130423111 ... ation.html

nemestor, дякую. Все зходиться з комплектацією 1.1L Basic AMT. Правда у мене ще ABS є. Так що якась неточність залишається. Але на 90% я впевнений, що у мене саме ця комплектація і подушки мені не полагаються. Де ж ви раніше були :)

Ср янв 07, 2015 22:56
Стажёр

Ответить с цитатой
gazok незачто. по поводу абс - не удивлен, описание комлектаций явно неполное. у меня еще доводчики стекол есть, их тоже в описании нет.

Чт янв 08, 2015 0:59
Новичок

Ответить с цитатой
nemestor писал(а):
gazok незачто. по поводу абс - не удивлен, описание комлектаций явно неполное. у меня еще доводчики стекол есть, их тоже в описании нет.

ну про доводчики просто нічого не сказано. а ABS заявлено, як відсутні саме в цій комплектаціїї. ну да ладно.
до речі, як доводчики мають спрацьовувати? подвійним натисканням на кнопку закривання центрального замка?

Чт янв 08, 2015 13:46
Стажёр

Ответить с цитатой
у меня автоматически при закрывании машины с брелка. при закрытии просто ключом не работают. правда читал, что при установке сторонней сигналки, не всегда удается ее подружить с доводчика. если у Вас сторонняя сигналка, доводчики могут и не работать

Чт янв 08, 2015 14:16
Прохожий

Автомобиль: QQ(кукушка)

Ответить с цитатой
Вот это дискуссия..)) QQ наверно еще отличие имеют в зависимости от того где собирались..
у меня 2008 года,сборка ЗАЗ,МКПП,ел.стеклоподьемники и зеркала,рейлинги,литые диски,абс,подушки,бежевый салон
Разбирал 2012года,там где у меня шильдик ЗАЗ,у нее китайские иероглифы,МКПП,ел.стекла и зеркала,рейлинги,штампованые диски,без абс и подушек,черный салон
Еще видел родные литые диски бывают разные,антенка с светлячком на конце и без,3 расцветки салона,задний парктроник..
Может машины из наличия,те что были завезены или собраны,и стояли и ждали своего покупателя имели только 3 варианта комплектации, которые и указывались в прайсах, но насамом деле их больше..

Сб янв 24, 2015 0:48