Re: як перевірити чи є подушки безпеки
Валькирия, дякую за відовідь. Дякую за те, що дали посилання на сайт де є перелік комплектації. Це дійсно те на що я очікував. Чесно.
Ну але, знову ж таки АЛЕ....Нажаль.
Ну тільки не кажіть що я злий.
На рахунок "О ЧУДО", на рахунок "если б форум Вам был интересен" і інших камнів у мій город...
1) "если б форум Вам был интересен" - на темі куди ви мене направили пишуть:
Цитата:
Чушь какая-то по этой ссылке
Оба автомата:
без СПОЙЛЕРА, без ПАРКТРОНИКА, без ОБОГРЕВА ЗАДНЕГО СТЕКЛА
і я з ними згоден повністю.
чому? читайте у пункті 2
2) "О ЧУДО" - ви знайшли щось в інтренеті. а чи не на ту ж сторінку я давав посилання у Вс янв 04, 2015 20:37
але ж неуважний саме я, достаюсь до людей теж саме я.
ну все ж. розглянемо це посилання:
з усіх коробок автоматів (що і у мене) є такі комплектації -
http://www.infocar.ua/compare_2971-2972-6643-6644.html:
1) 1.1 AMT Comfort
2) 1.1 AMT Comfort (ну чомусь сайт якому усі довіряють (але не я) пише, що це інша комплектація аніж у п.1. Ну ОК. повіримо)
3) 1.1 AMT Luxury
4) 1.1 AT Basic
тепер:
- у мене є молдінги (їх мабуть ніхто власноруч не доставляє, хіба ФАНАТ), тобто вони мали б бути заводські, а значить 2) 1.1 AMT Comfort і 4) 1.1 AT Basic не мої комплектації
- у мене немає люка, а значить 3) 1.1 AMT Luxury не моя комплектація
- залишається 1.1 AMT Comfort в що я б повірив, але я не можу знайти у себе в авто "Корректор фар" і "Регулируемая рулевая колонка". Підкажіть де їх шукати. Мене ці речі теж цікавлять. Я їх шукав на звичних для таких речей місцях. А також у мене є "Подогрев заднего стекла" який мені не полагається по цій комплектації.
ну звісно якщо ми в першу чергу не звернемо увагу на те, що за посиланням на форумі дискусія відбувалась в далекому 2010-му, а авто у мене самі знаєте якого року. і на те що на infocar про роки у комплектаціях не згадується, то так і будемо підливати масло у вогонь звинувачуючи когось, що комусь важко почитати ІНТЕРНЕТ.
тому пропоную завершувати помалу цю дискусію і визнати що дізнатись, якої комплектації ваша QQ куплена з чиїхось рук на сьогоднішній час практично не можливо.
можливо ще щось можна діснатись по VIN коду, але у мене надія вже практично вмерла