Ukrainian Chery club - Івано-Франківськ
| Автор |
Сообщение |
|
Весельчак
Ветеран
Зарегистрирован: Пн июн 04, 2007 10:00 Сообщения: 766 Откуда: Івано-Франківськ-Київ
Автомобиль: Chery QQ
Клубная карта №: 0
|
 Ukrainian Chery club - Івано-Франківськ
Вітання всім Черіводам Івано Франківщини!
Настала пора нам відкрити свою регіональну гілку клубу власників автомобілівЧері.
Із зареєстрованих Франківчан маємо bornslippy, DEST, smm, Taerg, vivitaliy, Vova, Весельчак, Роман_81 (вибачте, якщо когось пропустив).
Запрошуємо небайдужих власників авто Чері реєструватись в клубі і приєднуватись до зустрічей Франківчан!
Зі свого боку, крім обміну досвідом, можу запропонувати посильну допомогу в представленні Франківщини на рівні київського клубу та допомоги з практичних питань наявності/доставки запчастин, скидок на послуги і т.п.
_________________ Chery QQ 1,1L, синій, пробіг 87 000км.
|
| Пт янв 11, 2008 3:08 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
Зарегистрирован: Пн июн 04, 2007 10:00 Сообщения: 766 Откуда: Івано-Франківськ-Київ
|
Пропоную спланувати першу зустріч щоб відмітити цю подію і закласти традицію клубних зустрічей.
Місцем зустрічі можна призначити площу біля Панорама-Плаза (орієнтири - Південний бульвар, обеліск ВВВ, маг. „Турист”). Місце зручне з різних точок зору: знаходиться в центрі міста, є де запаркуватись, зробити тест-драйв, посидіти в кафе, і т.д.
Дата зустрічі 15 січня 2008р, час 19-00год.
Бажаючі зібратись на першу зустріч - відписуйтесь тут!
1) Весельчак;
2)
3)
...
|
| Пт янв 11, 2008 3:14 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Ну що тут скажеш, "любі друзі"?
Очевидно в Івано-Франківську ще замало активних членів Чері-клубу і на зустріч не зголосився ніхто.
Будемо чекати кращих часів та ініціативніших людей, які не проти потратити частину свого вільного часу на спілкування, налагодження нових знайомств і розвиток клубного руху.
Якщо буде потрібна моя допомога тут чи в Києві - завжди на зв'язку.
У Франику буваю частенько - маю надію все-таки якось потрапити на зустріч із земляками!
Всім рівних доріг і зеленого світла!
|
| Вт янв 15, 2008 12:09 |
|
 |
|
bornslippy
|
блін весельчек вибач я профтикав все на світі. тему прочитав тільки зараз. давайте думати про наступну зустріч. я ф шоці . так класно що тепер і у нас є своя гілка.
|
| Чт янв 17, 2008 19:58 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
bornslippy писал(а): блін весельчек вибач я профтикав все на світі. тему прочитав тільки зараз. давайте думати про наступну зустріч. я ф шоці . так класно що тепер і у нас є своя гілка.
bornslippy, радий, що ти відгукнувся. Не знаю, чому решта франківчан спустили на гальмах організацію першої зустрічі, шифруються та ігнорують нову гілку. Можливо, наступного разу перед організацією зустрічі варто писати всім в лічку.
Особисто я не бачу в цьому сенсу, оскільки участь в житті клубу справа добровільна і ніхто нікого насильно не примушує вставати зза компутера щоб побачити своїх однодумців.
Як видно з життя київського клубу, таке спілкування приносить багато знайомств, користі в плані обміну інформацією, втілення нових ідей, отримання якісних послуг і з/ч, отримання професійної підтримки від одноклубників в особистих справах т. д. і т. п.
|
| Вт янв 22, 2008 14:03 |
|
 |
|
|
|
 |
|
bornslippy
|
гммм дійсно дивно. от я наприклад хотів би дещо доробити в свому амулетію от ну і звичайно цікаво як хто і що робитьь і звичайно наглядний приклад та особисте спілкування набагато цікавіше. ну і звичайно пифка попити. ой хоча яке пифко за кермом???
|
| Ср янв 23, 2008 19:45 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Гумове пиФко, тобто безалкогольне! 
|
| Чт янв 24, 2008 9:48 |
|
 |
|
|
|
 |
|
AcidumIrae
|
|
| Пт фев 01, 2008 11:59 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|

Почитав. Що тут скажеш - тут і говорити немає про що!
Стаття на рівні сільського кореспондента в колгоспну стінгазету.
Спекулюють на боязні людей перед невідомою КИТАЙСЬКОЮ маркою, замовчуючи що півсвіту користується офіційними китайськими товарами. І тільки до нас горе-бізнесмени завозять найдешевший китайський ширпотреб, вироблений "на коліні".
Про заборону ввозу в Європу - гон повний! До слова, а Таврію і ВАЗ можна туди ввозити по стандартах NCAP?
Можна подумати, що в Івано-Франківську на ВСІХ фірмових СТО є запас всіх з/ч до іменитих іномарок.  Ситуація аналогіна - пересилають з київського складу.
Єдине, з чим можу погодитись - це ГОВЕННИЙ сервіс практично без виклюення по всій Україні. НІХТО не вчив майстрів обслуговувати Чері - все роблять методом проб і помилок. Це стосується також більшості автосервісів інших іномарок.
Назвіть мережу іноземного бренду авто в Україні, які проводять спеціалізоване навчання персоналу по ремонту і відразу зазначте вартість таких авто. Думаю що "пересічний українець" не зможе купити такі авто.
Пи.Си. Порівнюючи, на чому їздять на заході України (переважно не нові ВАЗ та іномарки) і значний попит на такі авто на авторинку - виглядає смішно говорити про "погану" якість китайців на їхньому фоні.
|
| Пт фев 01, 2008 12:54 |
|
 |
|
AcidumIrae
|
по місту їздить повно "китайців" - chery та geely, а на авторинку шось ні одного не бачив 
|
| Пт фев 01, 2008 13:34 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Я мав на увазі, що на ринку багато б/у машин солідного віку, а не китайців. 
|
| Пт фев 01, 2008 14:19 |
|
 |
|
olevikno
|
Всіи привіт звати мене Олег авто Чері Тіго з Франківськ автомобілю 2 тижні
|
| Пт фев 01, 2008 14:35 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Здоров, Олег!
Раді бачити нового учасника Чері-клубу! Вливайся в наші ряди!
Вітаємо з придбанням Тігго!
Залиш кілька слів про себе в цій гілці: http://www.chery-club.org/forums/viewto ... &start=200.
|
| Пт фев 01, 2008 14:50 |
|
 |
|
bornslippy
|
може зробити ще одну спробу зустрічі???? які пропозиції??? весельчак ти коли зможеш???
|
| Пт фев 08, 2008 19:26 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Класна думка!;)
Я визначусь наступного тижня, коли зможу бути в Івано-Франківську. Попередня дата - 22 лютого.
|
| Сб фев 09, 2008 10:50 |
|
 |
|
|
|
 |
|
Likvit
Опытный
Зарегистрирован: Пт фев 01, 2008 1:08 Сообщения: 103 Откуда: Ивано-Франковск
Автомобиль: Jaggi & Tiggo
|
Привіт! Я теж з Франківська. Мене звуть Віталій і в мене 2 chery - tiggo & Jagi
|
| Вс фев 10, 2008 15:16 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Привіт, Віталік!
Раді вітати нового любителя Чері в Івано-Франківську! Видно китайський автопром тобі сподобався!
В мене також є думка в перспективі докупити Тігго як авто для дальніх поїздок. А ти для себе вже реалізував таку мрію! 
|
| Вт фев 12, 2008 11:52 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
Зустріч власників Чері в Івано-Франківську 22 лютого 2008р.
Напередодні Дня захисника Вітчизни пропоную провести першу зустріч учасників Чері-клубу Івано-Франківська.
Місце зустрічі пропонувалось раніше: площадка перед маг. „Турист” (орієнтири - Південний бульвар, обеліск ВВВ, Панорама-Плаза). Місце зручне з різних точок зору: знаходиться в центрі міста, є де запаркуватись, зробити тест-драйв, посидіти в кафе, і т.д.
Дата зустрічі 22 лютого 2008р, час 19-30год.
Бажаючі зібратись на першу зустріч - відписуйтесь тут!
1) Весельчак;
2) Likvit;
3)
...
Последний раз редактировалось Весельчак Вт фев 19, 2008 11:10, всего редактировалось 1 раз.
|
| Пн фев 18, 2008 17:42 |
|
 |
|
Fenix
Стажёр
Зарегистрирован: Пн ноя 26, 2007 19:09 Сообщения: 63 Откуда: Запорожье
|
Чогось мени вражаеться, що ти всих злякав "украинською мовою". У мене навить друзяки з западенщини розмовляють на руськом язику.
|
| Пн фев 18, 2008 21:14 |
|
 |
|
Весельчак
Ветеран
|
То Fenix: друзяко, не ображайся, але тобі краще далі розмовляти російською!
Не ламай свого язика, а то ти справді налякав мене такою "українською" мовою. 
|
| Вт фев 19, 2008 9:18 |
|
|
| |